O podjetju

O podjetju

Smo majhno podjetje, ki se ukvarja z domačo obrtjo. Naša temeljna dejavnost je umetnostno kovaštvo, s  katero se ukvarjamo že od leta 2000. Podjetje kot takšno je bilo sicer ustanovljeno leta 2009, pred tem je bilo dopolnilna obrt. Pri večini izdelkov gre za ročno narejena unikatna dela, saj ne uporabljamo strojev, kot so stiskalnice, hidravlična kladiva… Izdelke izdelujemo le s preprostim kovaškim orodjem s katerim se zelo približamo starodavnim postopkom. V naši ponudbi najdete široko paleto različnih kovanih izdelkov od notranjega in zunanjega interieringa, svetil, poštnih nabiralnikov, termometrov, svečnikov in ograj. Oglje, ki ga pri tem uporabljamo, pa dobimo od slovenskih oglarjev.

Proizvodnja ne poteka v serijah, kar nam omogoča, da se vsakemu kupcu v celoti posvetimo in skupaj z njim najdemo optimalne rešitve. Prilagajamo se vsem željam in potrebam naših zvestih strank, katerih pa je iz leta v leto več, le-te se tudi vedno znova vračajo.      

Naložbo vavčer za digitalni marketing spletno trgovino sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.