Splošni pogoji

Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Incudo so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

S spletno trgovino Incudo upravlja podjetje Umetnostno kovaštvo in oblikovanje kovin Robi Veselič s.p., ponudnik storitev e-poslovanja.

Uporabnik ima svoje uporabniško ime in geslo, ki je tajno in je znano samo uporabniku. Ponudnik se zavezuje k zasebnosti podatkov. Naročilo je možno le s predhodno registracijo.

Spletna trgovina je dostopna 24 ur na dan, izjemoma lahko pride do tehničnih težav zaradi česar dostop do spletne trgovine ni mogoč. V tem primeru lahko naročilo pošljete neposredno na e-mail naslov info@incudo.si.

NAROČILO

Preklicano naročilo uporabnik prekliče vse dokler ponudnik ne potrdi oddanega naročila.

POPUSTI

Popusti se ne seštevajo in izhajajo iz osnovne cene izdelka.

PLAČILNI POGOJI

Po prejemu predračuna je naročnik dolžan:  

  • pri naročilu nad 500 evrov in posebnih izdelkih izdelanih po meri plačati 50 % AVANSA (določeno v ponudbi ali predračunu), 
  • plačati po povzetju, plačilo dostavni službi, 
  • nakazilo na TRR podjetja INCUDO d.o.o.

Pri plačilu po povzetju vam dosavna služba zaračuna znesek naročila s poštnino, če ni bilo dogovorjeno drugače.

PLAČILO NA OBROKE

Plačilo na obroke je možno pod naslednjimi pogoji: 

– Pri naročilu nad 300€ je možno plačilo na 3 obroke: prvi obrok se poravna ob naročilu, ostali mesečno ali po dogovoru.

– Pri naročilu nad 1000€ je možno plačilo do 6 obrokov: prvi obrok se poravna ob naročilu, ostali mesečno ali po dogovoru. 

Pri ograjah, vratih in ostalih izdelkih ki vključujejo montažo se prvi obrok poravna ob potrditvi ponudbe, drugi ob montaži, ostali pa mesečno ali po dogovoru. 
ZAVRNITEV NAROČILA

Podjetje Umetnostno kovaštvo in oblikovanje kovin Robi Veselič s.p., Incudo spletna trgovina, lahko v primeru, da ne more izvesti naročila pod pogoji, ki so bili določeni prekliče naročilo in o tem v najkrajšem možnem roku obvesti naročnika po elektronski pošti.

CENE

Navedena spletna cena je trenutna in se lahko spremeni kadarkoli brez predhodne najave.

CENA DOSTAVE V SLOVENIJO

Cena dostave je odvisna od velikosti in teže izdelka in se glede na to razlikuje. Ceno dostave določa Pošta Slovenije.

VRAČILO IZDELKA

Če z naročenim izdelkom niste zadovoljni, ali želite iz kakršnegakoli razloga od naročila odstopiti ste dolžni to sporočiti v roku 8-ih dneh in izdelek vrniti v roku treh dneh od dneva, ko je bila sporočena reklamacija ozitroma po dogovoru. Celotno plačilo kupnine vam vrnemo v primeru, da je cena izdelka manjša od 500 evrov, pri ceni nad 500 evrov zadržimo 40 % AVANSA. Vkolikor je izdelek poseben, izdelan samo za naročnika in ga v primeru vračila ne moremo uporabiti v nadaljnji prodaji prav tako zadržimo plačilo avansa, na kar pa je naročnik že v naprej obveščen.

REKLAMACIJA, GARANCIJA IN POPRAVILA IZDELKA

Kupec ima pravico do reklamacije izdelka. O tem mora obvestiti podejtje Umetnostno kovaštvo in oblikovanje kovin Robi Veselič s.p.  V primeru okvar zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe in okvar v primeru višje sile garancija in s tem možnost reklamacije ne velja. Prav tako reklamacije ni mogoče uveljavljati v primeru, da so na blagu vidni posegi tujih, nepooblaščenih oseb, pri napačnem upravljanju oz. malomarnem ravnanju ali pri uporabi neoriginalnih elementov. Vkolikor je možno popravilo izdelka nudimo to alternativo, glede na obseg popravila določimo ceno. 

IZDELKI, KI NISO NA ZALOGI

 Izdelke, ki niso na zalogi ponudnik izdela v 2-3 dneh, vkolikor je dobavni rok daljši od navedenega je o tem naročnik obveščen takoj po prejemu naročila.

SLIKE IZDELKOV

 Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije, so kljub temu možna morebitna manjša odstopanja zaradi ročnega izdelovanja izdelkov.

Naložbo vavčer za digitalni marketing spletno trgovino sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.